Wat moet je nou weten over de nieuwe wereld, en dit evenement?

Hieronder vind je als speler en figurant essentiƫle informatie over APADD en de zaken die je mee moet nemen, of juist niet mee moet nemen.

Nieuwe datum editie 3 APADD-18-A is op: 1,2 & 3 juli 2022
Locatie: 
De Haar 1, 9405 TE Assen 


Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite.

Tijdens APADD-18-A heb je de keuze om IC te overnachten of OC op de camping.Voor beide dien je, je eigen onderdak mee te nemen. OC wordt er gekampeerd op gras en is een tent dus prima. IC mag dit alles zijn, een pop up, partytent, kartonnen doos, caravan of gekker. Houd er rekening mee dat het bijna volledig bestraat is, dus het opzetten van een tent die zwaar afhankelijk is van haringen, kan een uitdaging zijn tenzij deze in de bosrand wordt geplaatst. 
Bunkerdorp heeft voldoende ruimte voor ieders bouwsels.

''Korting is mijn favoriete woord''


Omdat wij jullie graag willen bedanken voor de interesse in onze LARP, willen we jullie ondersteunen en op weg helpen! Bij de onderstaande bedrijven ontvang je 10% korting als je gebruik maakt van de kortingscode. Happy shopping!

Prepz.nl: APADD (10% korting)- op deze webshop kun je alle benodigdheden vinden voor de echte prepper en survivor.

Celtic webmerchant: APADD-18-A (10% korting) - koop hier de gaafste post apocalyptische LARP-wapens en alles wat je nog meer denkt nodig te hebben.


Bunker 501: APADD (10% korting)  - hier vind je alle airsoft benodigdheden en veiligheidsproducten.

Weapon of choice

APADD-18-A vindt plaats in een wereld waarin het leven niet altijd zeker is. Daarom kan het soms handig zijn om bescherming te zoeken door iemand te vinden die dat doet, of jezelf te bewapenen.

Wat is er toegestaan?
Pijl en boog - deze dienen geschikt en goedgekeurd te zijn voor gebruik tijdens een larp.
.
Messen - deze dienen geschikt en goedgekeurd te zijn voor gebruik tijdens een larp. Wanneer het wapen kernloos is dan mag er mee gestoken of gegooid worden.

Gereedschap - deze dienen geschikt en goedgekeurd te zijn voor gebruik tijdens een larp. Wanneer het wapen kernloos is dan mag er mee gestoken of gegooid worden.

Stokken - deze dienen geschikt en goedgekeurd te zijn voor gebruik tijdens een larp. Wanneer het wapen kernloos is dan mag er mee gestoken of gegooid worden.

Knuppels - deze dienen geschikt en goedgekeurd te zijn voor gebruik tijdens een larp.

Airsoft replica's - (achtergrond afhankelijk) Deze mogen enkel meegenomen worden door leden van de NABV. Wil jij toch een airsoftwapen gebruiken maar en je geen lid, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. (wapens zijn schaars in deze setting, munitie nog schaarser) De airsoft munitie  wordt door ons verstrekt. Het is niet toegestaan om eigen munitie mee te brengen. Op deze manier willen wij de absolute schaarste werkelijkheid kunnen maken. Munitie wordt iets kostbaars en een luxeartikel waar plot omheen geschreven wordt. Alle munitie die verstrekt wordt zullen goedgekeurde, kwaliteits BB's zijn.