Game Setting

Hieronder vindt je alles wat je nodig hebt om deel uit te kunnen maken van onze post apocalyptische triller AIRSOFT LARP APADD-18-A. De verschillende fracties, de wereld zoals deze nu is en welke verschillende beroepen er een belangrijke rol spelen in de wederopbouw van de nieuwe wereld. Voor de OC & IC regels hebben we een aparte pagina gemaakt. Deze regels zijn ook enorm belangrijk om goed door te nemen, om zo je plezier binnen de AIRSOFT LARP te vergroten en alles veilig te laten verlopen. Veel plezier met het doorlezen van de verschillende documenten.

"Wees productief en draag bij aan de gemeenschap"

APADD-18-A is de eerste post apocalyptische triller AIRSOFT LARP in Nederland, waar zowel escaperoom elementen als airsoft in zijn verwerkt. Hierdoor neemt het gevoel van dreiging en gevaar enorm toe. En kunnen missies een onverwachte wending krijgen. Dit alles wordt ondersteund met een ijzersterke verhaal lijn. Stil zitten is geen optie, je wordt deel genoot van de wederopbouw en de moeilijke keuzes die er bij komen kijken. 

De setting

Hoe is het leven in de nieuwe wereld? Wat zijn de gewoontes en wat is er nog over van de wereld zoals wij deze kennen van vele jaren geleden? Allemaal vragen waar je het antwoord op kunt vinden in de setting informatie. "Wees productief"

De fracties

De nieuwe wereld kent niet alleen vrienden. Verschillende fracties proberen on top of the food chain te komen. Gelukkig zijn er ook mensen die je wel goedgezind zijn. 

Documentatie

Vindt hier alle benodigde documentatie terug, zoals het spelershandboek, OC/IC regels ect.

What to take / Need to know

Je eerste keuzes in de nieuwe wereld "WHAT TO TAKE" ? Wat heb je nodig en wat laat je achter in je oude woning? We geven je een paar tips over wat je mee kunt nemen en kunt gebruiken. Je kunt hier ook vinden wat er vooral niet thuis hoort in de nieuwe wereld.