De regels

Helaas moeten er altijd regels zijn. Daarom hebben we op deze pagina voor jullie een alle regels op een rijtje gezet die gelden tijdens onze evenementen, IC en OC.

OC reglement

APADD-18-A is een 18+ evenement (hierop gelden geen uitzonderingen).

Ondanks dat dit evenement geen (airsoft) gun heavy evenement is, hebben we te voldoen aantal de regels vanuit de NABV (Nederlandse airsoft sportbond) en het airsoft terrein waar we mee samenwerken. www.nabv.nl


Hieronder en op de website van de NABV vind je alle regels en richtlijnen die wij tijdens APADD-18-A naleven en hanteren.

Veiligheidsbril:
Tijdens het evenement dient er ten alle tijden een bril gedragen te worden die goedgekeurd is voor gebruik tijdens airsoft. Alleen in de safetyzone mag deze bril afgezet worden.

Airsoftwapens:
Wanneer een deelnemer een airsoftwapen mee wil nemen naar het evenement, dient deze in het bezit te zijn van een NABV lidmaatschap. Er kan wel deelgenomen worden aan het evenement zonder NABV lidmaatschap.

Parkeren en rijden op het terrein:

Op het terrein is de maximumsnelheid voor voertuigen "stapvoets".
Voertuigen dienen op de daarvoor bestemde parkeerplaats geparkeerd te worden.
Het parkeren van uw auto is geheel op eigen risico.


Overlast:

Iedere vorm van geluidsoverlast is niet toegestaan tussen 23.00 en 06.00.
Geluid- en/of beelddragers mogen nooit een hinder zijn voor anderen.


Elektra en water:

Er is elektra en water aanwezig waarvan u kosteloos gebruik kunt maken. Elektra is echter spaarzaam aanwezig. Je doet er goed aan een powerbank mee te nemen.


Afval:
Het campingterrein moet schoon en netjes blijven. Iedere deelnemer dient een eigen vuilniszak met afval mee naar huis te nemen om daar weg te gooien. Deze mogen niet op het terrein achterblijven.
Sigarettenpeuken kunnen worden gedeponeerd in daarvoor aanwezige emmers met zand.
U mag niet eerder het terrein verlaten dan wanneer de SL of VL uw locatie heeft gecontroleerd. U dient uw eigen afval mee terug te nemen!


Toiletgebouw:

De toiletten worden regelmatig schoon gemaakt. Ons verzoek aan u om na uw behoefte het toilet schoon achter te laten. Middelen zijn hiervoor aanwezig. 


Barbeque:

Het is op het terrein alleen op de verharde gedeeltes in de safetyzone toegestaan om te barbequen. Uit veiligheidsoverweging vragen wij u om een CO2-brandblusser bij de hand te hebben. Indien u niet beschikt over een CO2-brandblusser beschikt is een emmer met water ook afdoende.
Asresten of kolen die u gebruikt heeft voor uw BBQ dient u zelf mee te nemen en niet op het terrein achter te laten.
Het begraven van asresten / kolen in het bos is vanwege brandgevaar niet toegestaan.

Kampvuur:
Het is niet toegestaan om zelf een kampvuur te maken op het terrein, wel zullen er door de organisatie oliedrum neergezet worden waarin een vuur gemaakt mag worden. Het is ten strengste verboden om elders op het terrein kampvuren te maken!

 

Materiaal: 
Laat materiaal zoals als banken, Oliedrums en props staan waar ze staan. Het is niet toegestaan om zaken te verbouwen, te vernielen of gebruiken ten behoeven van het spel. Tenzij u hier toestemming voor hebt gekregen via de VL. In het kort laat dingen staan, breek het niet af en verplaats zaken niet. 


IC reglement

- What you see it what you get. Wanneer je iets wilt doen tijdens het spel, dan mag je dit doen. Kun je dit niet dan zul je helaas iemand moeten zoeken die het wel kan.
- Speel mee. We werken niet met levenspunten of vaardigheidspunten. Met elkaar maken we de wereld, het leven en de gebeurtenissen zo echt mogelijk.
- Gewond raken en genezing Binnen APADD hebben wij een unieke wijze van het omgaan met verwondingen lees er alles over het in het document genezing

Zie het spelers handboek in documentatie